Pressemelding fra Lillehammer skøiteklubb

Lillehammer skøiteklubb har nå blitt medlem av Norges idrettsforbund (NIF). Medlemskapet medfører automatisk medlemskap i Innlandet idrettskrets og idrettsrådet i Lillehammer kommune. Lillehammer skøiteklubb har lenge ønsket et medlemskap i NIF og i slutten av juni var alle formaliteter på plass og søknaden ble godkjent. Klubben var i noen år «død» og uten aktivitet, men de siste årene har det blitt brøytet rundbane og iskarusell ved Vingnes og langbane sørover på Mjøsa mot Vingnes, Brøttum og Biristrand. Det har også blitt arrangert langløp når isforholdene har gjort det mulig. 

Skøyteentusiast og leder i Lillehammer skøiteklubb, Jeroen Oostendorp, er strålende fornøyd med at klubben nå har blitt tatt inn i NIF. «Et medlemskap i NIF er svært viktig for klubben, og en bekreftelse på at klubben har en rolle i idrettsmiljøet på Lillehammer. Dette vil styrke vårt arbeid i å fremme skøytegleden i distriktet vårt.»

Med medlemskap i NIF kan alle som er interessert i skøyter melde seg inn i Lillehammer skøiteklubb og være med å spre gleden ved å gå turløp og bruke Mjøsa som en arena for fysisk aktivitet til glede for store og små. 

Et medlemskap koster 300,- og du kan melde deg inn via Minidrett.no

Styret i Lillehammer skøiteklubb. Fra venstre: Varamedlem til styret Anders Gilberg, leder Jeroen Oostendorp, styremedlem Stian Lier, styremedlem Kristine A. Lier, styremedlem Trond B. Karlsen, nestleder Åsmund J. Sletten og varamedlem Stein Helge Riise.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *